menu Home
AndorraEsports

Comellas i Pou, els millors andorrans en el gegant de la FESA Cup

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

Aquest dimecres, Àlex Comellas i Etna Pou, han estat els millors andorrans en la primera jornada de gegant de la FESA Cup, que es disputa a la pista Avet de Soldeu.

En homes, Comellas, de primer any, ha assolit la 13ª posició, amb un crono de 2.03.07, a 4.45 del guanyador, l’alemany Michael Huber, que s’ha imposat amb 1.58.62. En acabar, Comellas, valorava que a la primera baixada hi han hagut alguns problemes, i pel que fa a la segona, “el crono és bo, però no m’he notat tant bé com m’hagués agradat”.

També en categoria masculina, Jan de Visa ha acabat 19é; i Marcel Pérez, 27è; mentre que Max Black, Jordi Rogel i Hans Breitfuss, no han pogut acabar la segona mànega.

En dones, com dèiem, la millor andorrana ha estat Etna Pou, que ha quedat en 21éna posició. la victòria ha estat per a la nord-americana Katie Rowekamp, amb 2.00.34. Per la seva banda, Isabella Pérez ha estat 28éna; Ainhoa Piccino 31éna, i Candela Mortés 36éna.

Mortés explicava que l’experiència de “competir i entrenar a casa és tot un privilegi, i estem intentant fer-ho el millor possible estant a casa”. Avui dijous és la darrera jornada de la FESA Cup, que es tanca amb la disputa d’un segon gegant.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play