menu Home
AndorraEsports

Nadine Salhi i Paolo Cazzaniga s’emporten el primer eslàlom de la FESA Cup

Ingrid Monreal | 5 de març de 2024

La pista Avet de GrandValira ha acollir aquest dilluns la primera de les quatre cites de la FESA Cup d’esquí alpí; prova organitzada per la Federació Andorrana d’Esquí i que suposa rebre a casa a les millors i els millors esquiadors de categoria U16 del món. El director d’alpí de la Federació, Roger Vidosas’ha mostrat satisfet pel fet de poder acollir aquesta competició a casa; un esdeveniment que permet a les joves promeses nacionals mesurar-se amb les d’altres països.

Aquest dilluns, la victòria ha estat per a l’alemanya Nadine Salhi Franca en dones, i per a l’italià Paolo Cazzaniga en homes. El millor andorrà ha estat Jan de Visa, que ha acabat 13é quan a la primera mànega havia aconseguit el tercer millor temps.

Avui es disputa un segon eslàlom d’aquesta FESA Cup, mentre que demà i dijous seran dies de gegant, sempre a la pista Avet.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play