menu Home
AndorraEsports

La Fandjudo obté dos top 5 a la Supercopa d’Espanya

Ingrid Monreal | 5 de març de 2024

La Fandjudo ha obtingut dos top 5 a la Supercopa d’Espanya d’Alacant que s’ha celebrat aquest cap de setmana.

Els judokes de l’equip cadet i la categoria promoció de la federació andorrana de judo que s’hi han desplaçat, han pres part en un torneig que ha comptat amb més de mig miller d’esportistes de 17 comunitats autònomes i cinc països diferents.

L’equip cadet, format per  Isona Cerro, en més de 70 kg, i Mikhail Kraljevski, en més de 90, han assolit un 5è lloc amb dues i una victòria, respectivament. En la categoria de menys de 73 kg, Jan Ballesté ha guanyat dos combats. Joan Gilabert, en menys de 55,  només s’ha pogut imposar en un duel. I finalment, Ian López, en categoria de menys de 50, no ha pogut passar de ronda, tot i haver lluitat en totes les actuacions.

Pel que fa a la categoria promoció, Biel Rodríguez ha estat el participant nacional que ha aconseguit més victòries; tres en total. El segueixen Lara Pérez, Roc Ballesté i Cristian Palacios amb dos combats guanyats. Per la seva banda, els judokes Victor Pérez i Jana Besolí, també han sumat dues victòries i una derrota. Mentre que Tomas Nogueira, només ha participat en un combat, que malauradament ha perdut.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play