menu Home
AndorraEconomia

La CCIS tanca el 2023 impartint 141 formacions i amb un increment d’alumnes del 52%

Ràdio Valira | 5 de març de 2024

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) va impartir durant el 2023 un total de 141 formacions, un 71% de les quals van ser presencials. L’entitat, que ofereix un ampli ventall de cursos adreçats a diferents professionals amb el suport de MoraBanc, va registrar l’any passat un augment del percentatge de cursos impartits de forma presencial, quan el 2022 aquest format suposava el 43% del total de l’oferta formativa de la Cambra.

El nombre total d’alumnes el 2023 ha estat de 1.176 persones, un 52% més que l’any 2022 (614 alumnes). Durant la pandèmia, la formació en línia va tenir molta demanda i tot i que s’ha mantingut, l’interès pels cursos presencials ha crescut durant l’any passat.

En aquestes xifres no s’inclouen les formacions que s’ofereixen a través de la plataforma cevirtual.ad, on els alumnes que segueixen formacions en línia, s’han triplicat passant dels 25 inscrits el 2022 als 67 al 2023.

Les formacions que han tingut més èxit durant l’any passat han estat les relacionades amb la transformació digital i la intel·ligència artificial, la comptabilitat i les novetats legislatives, així com el curs de pilot de drons que s’imparteix amb la col·laboració de l’Automòbil Club d’Andorra.

Objectius 2024: digitalització i acostament a altres públics
L’estratègia de la Cambra durant aquest any és continuar consolidant el lideratge en formació continuada en obert a partir de l’automatització i de la digitalització així com, augmentant l’eficiència de tot el procés de formació de l’entitat.

En aquesta línia, l’entitat aposta per mantenir la formació presencial i en línia a més de consolidar l’oferta existent de cursos en línia de la plataforma cevirtual.

Un dels principals eixos és seguir impulsant la transformació digital adreçada als diferents sectors empresarials, sobretot a un públic més jove per retenir, atraure i capacitar el seu talent així com consolidar l’oferta de cursos a mida que s’ofereixen a empreses del país.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play