menu Home
AndorraSocietat

En vigor dos nous programes de mobilitat juvenil amb Irlanda i la República de Corea

Ràdio Valira | 5 de març de 2024

Entren en vigor dos nous programes de mobilitat juvenil amb Irlanda i la República de Corea. Des d’aquest dilluns, els nacionals andorrans i els nacionals irlandesos i coreans tenen l’oportunitat d’enriquir la seva experiència amb la residència i treball a Andorra, per part dels nacionals irlandesos i coreans, i als països estrangers per parts dels nacionals andorrans gràcies als programes de mobilitat.

La iniciativa està adreçat als joves d’entre 18 i 30 anys i facilita als qui ho sol·liciten l’obtenció d’un permís de residència i treball per un període màxim de dotze mesos. El programa permet als joves experimentar de primera mà la vida, la cultura i el mercat laboral d’un altre país, enriquint així el seu desenvolupament personal i professional. Els joves interessats poden consultar tots els requisits i sol·licitar participar en el programa a aquest enllaç: https://www.exteriors.ad/ca/work-and-holiday-ca.

La posada en marxa de la iniciativa, amb un total de 25 places disponibles per cadascun dels dos programes, està dissenyada per enfortir les relacions bilaterals i obrir noves oportunitats per als joves, alhora que permet complir amb els objectius establerts pel ministeri per enfortir relacions amb països d’arreu del món.

A més d’aquests dos programes amb Irlanda i la República de Corea, actualment Andorra disposa de tres programes més de mobilitat per a joves amb Alemanya, Canadà i el Regne Unit. El programa de mobilitat per a joves amb Islàndia està en la fase final perquè pugui entrar en vigor.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play