menu Home
AndorraEsports

Derrota ajustada contra el Reial Madrid

Ràdio Valira | 4 de març de 2024

L’altra cara de la moneda d’aquest diumenge, ha estat el MoraBanc Andorra, que tot i haver protagonitzat un sòlid primer temps, finalment ha acabat caient davant del Reial Madrid, amb gairebé 20 punts de diferència en el marcador, 70 a 89. Després de reaccionar a un inici complicat, i amb el marcador a favor al descans, el partit s’ha trencat en un costós tercer quart.

Pel tècnic, Natxo Lezkano, calia estar més actiu per fer front al que ara mateix és el millor equip d’Europa: “Per jugar contra el Reial Madrid s’ha d’anar sempre un pas per davant, s’ha d’estar al 100% els 40 minuts. En el moment en que afluixem ells ho han aprofitat”.

Amb aquest resultat, els tricolors baixen una posició en la classificació i se situen ara 14éns, en un partit en què tot i no haver fet el millor joc de la temporada, han lluitat de valent. Ho reconeixia en roda de premsa, el tècnic del Reial Madrid, Chus Mateo: “L’Andorra està fent un treball extraordinari, està jugant molt bé i té jugadors molt bons i molt ben entrenats. És un equip que està fent les coses molt bé, especialment a casa”.

Amb tot, a la Bombonera, que s’ha omplert de gom a gom, s’ha viscut un ambient de disbauxa i festa, i divendres ja penjava el quart cartell d’entrades exhaurides de la temporada.

La pròxima cita dels tricolors serà diumenge vinent, dia 10, a les cinc de la tarda, a casa del Zunder Palència.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play