menu Home
AndorraEsports

Pas ferm dels equips sènior de vòlei cap a l’ascens

Ingrid Monreal | 27 de febrer de 2024

Els equips sènior del Club Vòlei Andorra caminen amb pas ferm cap a l’ascens.

D’una banda, l’equip masculí ha aconseguit guanyar al Panteres Vòlei – 2n classificat del grup D – per 3-1 i es col·loquen en la 6a posició de la promoció B de segona divisió. El parcial del duel disputat al Lycée Comte de Foix ha estat de 25-19; 25-22; 21-25 i 28-26. Tot i haver perdut el primer partit per 3-0 contra l’AAE Jaume Balmes – Orlandai, els tricolors continuen buscant amb confiança l’accés a la màxima categoria. Ara, s’han de veure les cares amb el cuer, el Voleibol Sant Just al complex esportiu La Bonaigua.

Pel que fa a l’equip femení sènior, continua triomfant en la promoció A de 4a a 3a divisió. Després d’un primer partit al Lycée on van arrasar 3-0 al RMSI Sports, amb un triple parcial de 25-0, el pavelló Ateneu Les Bases va veure com les tricolors no donaven treva contra l’AE Vòlei Manresa B amb un altre 3-0 (22-25; 13-25 i 15-25).

Ara, són líders almenys fins el 9 de març, quan s’enfrontaran al CV Gavà B – 4t a la general – i hauran de lluitar per mantenir la posició.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play