menu Home
AndorraEsports

Gina del Rio, imparable: campiona d’Europa júnior

Ràdio Valira | 26 de febrer de 2024

Aquest diumenge, Gina del Rio s’ha proclamat matemàticament campiona d’Europa júnior, després de quedar segona als 10 quilòmetres persecució. Aquesta segona posició li ha permès sumar 80 punts, que fan intocable el seu lideratge en la competició, quan encara queden dues curses.

L’andorrana suma ara 1.020 punts a la general, mentre que la segona classificada és Maria Gismondi amb 736, i la tercera, l’alemanya Charlotte Boehme, amb 675. L’entrenador Xabier del Val, ha expressat la seva satisfacció pels resultats assolits i ha aprofitat per felicitar a Del Rio pel seu esforç.

Pel que fa a Irineu Esteve, ha tornat a competir després del primer tast de dissabte, on va ser 37è als 10km individuals. Aquest diumenge ha pres part als 20km persecució, on finalment ha estat dissetè amb 1h28.00, a 2.38,0 del guanyador, el francès Sabin Coupat.

Aquesta Copa d’Europa ha estat un test per a Esteve, que ha tornat a la competició amb la idea de recuperar sensacions sense buscar un resultat concret, sinó únicament reprendre la dinàmica de lluita en carrera i sobretot, avaluar la recuperació dels problemes d’esquena que pateix.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play