menu Home
AndorraSocietat

Anul·lat l’esquí escolar i modificació dels horaris del transport escolar per la previsió de mal temps

Ràdio Valira | 26 de febrer de 2024

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats informa que, davant la previsió de fort vent i nevades abundants al nord del país i en altura per aquest dimarts, s’ha decidit modificar alguns horaris del servei de transport escolar per avançar-los lleugerament a primera hora del matí.

A més, tal com marca el protocol en cas d’avís taronja per aquestes circumstàncies, el ministeri ha decidit cancel·lar preventivament l’esquí escolar de la jornada de dimarts per a tots els alumnes. Des de l’executiu informen que les famílies inscrites al servei d’avisos per SMS, els quals estiguin afectats pels canvis, rebran la informació a través d’aquest canal.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play