menu Home
AndorraCultura

Salvador Sobral: “Els concerts són molt divertits i espero que la gent canti i balli”

Ràdio Valira | 23 de febrer de 2024

En el marc de la Temporada 2024 de l’Auditori Nacional, aquest dissabte arriba a Andorra el reconegut cantant portuguès, Salvador Sobral, per presentar el seu darrer treball “Timbre”. Un recull d’onze temes que reflecteixen llum, color i la visió optimista d’un jove artista que acaba de ser pare. “És un disc de celebració, perquè la meva filla m’ha portat molta llum i així ho volia reflectir. Els concerts són molt divertits, i espero que la gent canti i balli, sinó ja ho farem nosaltres”, explica Sobral.

Ha afegit que també hi haurà temps per balades, alegries, i per recordar la cançó “Amar pelos dois” que l’any 2017 li va donar el triomf a Eurovisió. Aquesta és al primera vegada que visita Andorra, i més que el què pot suposar pujar a l’escenari de  l’Auditori Nacional, ell el què vol és cantar: “Espero que desprès del concert poguem anar a un bar a tocar també. No he estat mai a Andorra i serà una experiència interessant”.

La seva trajectòria artística ha estat marcada per la música jazz i alternativa, prenent com a referències Chet Baker, la bossa nova i els sons llatinoamericans. Una barreja que l’ha portat a crear un estil propi, que ell mateix no sap com definir, però que li dóna llibertat i marge a la improvització damunt de l’escenari.

“Timbre” és el seu quart àlbum d’estudi i inclou onze cançons originals noves, que compten amb la col·laboració de Jorge Drexler, Silvana Estrada, Luísa Sobral i Barbara Pravi. Sobral, canta en portuguès, espanyol i francès, a l’amor a l’esperança i a la vida. El concert serà aquest dissabte a les 21:30h, a l’Auditori Nacional. Les entrades es poden adquirir a través del web: agenda.ad.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play