menu Home
Societat

Els pagesos catalans tornaran a tallar la C-14 aquest divendres a la tarda

Ràdio Valira | 23 de febrer de 2024

Els pagesos catalans han tornat a anunciar un seguit de talls de cara a aquest divendres a la tarda que afectaran carreteres al voltant de la localitat de Ponts. Concretament, els talls tindran lloc a la C-14 en les carreteres que enllacen Ponts amb Artesa de Segre i Olina, i també al tram de la C-1412b fins a Folquer i a la C-1412a fins a Torà. Paral·lelament, l’L-313 entre Guissona i Ponts serà una altra de les vies que patirà afectacions, a banda de les variants alternatives de carreteres secundàries i camins de la zona de Ponts, que seran altres dels punts amb complicació per circular.

Segons informa el departament de Mobilitat, aquestes no seran les úniques mobilitzacions previstes per a aquest divendres, ja que també es preveu que a partir de les 19 hores es dugui a terme una marxa lenta des de Montardit de Baix fins a Rialp.

Amb tot, es recomana a la ciutadania actualitzar la informació del trànsit abans d’emprendre un desplaçament i consultar la darrera informació oficial a les xarxes socials de Mobilitat, així com al portal d’incidències viàries de la Generalitat.


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Veure més
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play