menu Home
AndorraSalut

El SAAS inicia la revisió de les descripcions dels llocs de treball

Ràdio Valira | 23 de febrer de 2024

Després que durant el mes de gener s’acordés la regularització del pla de carrera del personal del SAAS, una mesura que va implicar una millora salarial del 5% per a 280 professionals, la direcció i el comitè d’empresa han iniciat el projecte de revisió de les descripcions dels llocs de treball (DLT’s) i també han començat a establir les bases que permetran instaurar novament el desenvolupament professional per objectius. L’acord és fruit de les reunions que s’han mantingut entre les dues parts des del mes de juliol del 2023 i que han tingut com a objectiu millorar les condicions de treball dels professionals del SAAS.

Des de la direcció, però, es recorda que, com a institució, “també hem d’iniciar, implementar i donar continuïtat a projectes transformadors i estratègics de país” com són el desdoblament del SUM d’Urgències; la reestructuració de Salut Mental a nivell hospitalari i comunitari; la reorganització del Cedre; l’organització del bloc quirúrgic; l’elaboració del registre de tumors; i l’ampliació de l’hospital. Aquestes actuacions, afirmen, tenen com a finalitat treballar de manera constant “en la qualitat assistencial que oferim a la ciutadania”.

Finalment, el SAAS recorda que l’actual conveni col·lectiu, aprovat amb millores significatives com la pujada de l’IPC a tota la plantilla, o la recuperació del pla de carrera, entre altres mesures de les quals se’n beneficia tot el personal del, té vigència fins a l’octubre del 2025.




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play