menu Home
AndorraSocietat

El comú de Sant Julià de Lòria lliura a Càritas part de la recaptació de la cursa Sant Silvestre

Ràdio Valira | 23 de febrer de 2024

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat i Sofia Cortesao, han lliurat al president de Càritas parroquial, Jordi González, un xec per un import de 1.315 euros provinents del 50% de les inscripcions dels participants a la cursa i del dorsal zero que es va habilitar per tal que persones que no volien córrer també poguessin col·laborar.

Aquesta iniciativa solidària és una més de les moltes que la corporació ha dut a terme durant aquests darrers anys i que, segons ha assenyalat el cònsol major, tindrà continuïtat. “Entenem que certs esdeveniments que es fan a la parròquia poden tenir un retorn social, i en aquest cas és d’agrair el gest de la gent que participa perquè contribuir amb Càritas sempre és molt positiu”, ha manifestat Cairat.

De la seva banda, el president de l’entitat solidària ha donat les gràcies al comú “per pensar novament en Càritas”. Els diners recaptats es destinaran a finalitats d’atenció primària com ara alimentació, factures que no es poden pagar o despeses de farmàcia per a gent que no té el 100% de la cobertura de la CASS.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play