menu Home
AndorraEsports

Cande Moreno dona per finalitzada la temporada

Ràdio Valira | 23 de febrer de 2024

L’esquiadora Cande Moreno, haurà de passar per quiròfan dimarts de la setmana vinent i ja dona per finalitzada la temporada. Tot i que no va arribar a trencar-se els lligaments creuats del genoll dret, en la caiguda que va tenir a Cortina d’Ampezzo, el fort impacte que va patir contra les xarxes de protecció, l’obliguen a sotmetre’s a una intervenció.

Abans de prendre aquesta decisió, Moreno ha treballat diverses setmanes en la recuperació del lligament lateral, i s’ha sotmès a més proves i anàlisis, que han determinat la impossibilitat que el creuat es regeneri de manera natural. Tot plegat farà que el seu procés de recuperació s’allargui fins gairebé l’inici de la temporada 2024-2025.

No deixem l’esquí alpí, perquè aquest dijous a Malbun (Liechtenstein) Carla Mijares, no ha pogut acabar la primera mànega del segon i últim descens de la Copa d’Europa d’eslàlom. Sortia amb el dorsal 46, situant-se 34éna al primer sector, però malauradament no ha aconseguit mantenir-se en el traçat i ha acabat fora.

La FAE informa en un comunicat que les condicions de la pista eren més complicades que en el primer eslàlom, que es va disputar dimecres. De fet, han estat 18 les esquiadores que NO han pogut acabar la primera mànega.

D’altra banda, les males condicions meteorològiques han obligat a l’organització a anul·lar el gegant NJR masculí i femení d’Alle-ghe, a Itàlia, amb la incertesa de si avui es podrà disputar o no. En cas que no se celebri, Íria Medina i Clàudia Garcia tornaran a competir als dos gegants FIS del 27 i 28 de febrer a l’estació austríaca de Bad Hof-gas-tein.

Pel que fa a l’equip EEBE U19, format per Martí Llort, Maià Font, Nico Daban, Salvador Cornella, Pere Cornella i Àlvar Calvo, participen aquest divendres en un super-gegant FIS i demà ho faran en un gegant CIT.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play