menu Home
AndorraPólitica

Xavier Espot es reunirà el pròxim dimarts amb Pedro Sánchez

Ràdio Valira | 22 de febrer de 2024

El cap de Govern, Xavier Espot, es desplaçarà a Madrid per mantenir una reunió a la Moncloa, programada pel dimarts 27, amb el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez. Es tracta d’una nova trobada, de les que es programen de manera periòdica i s’emmarca en el diàleg fluid i les relacions estretes entre els dos estats.

Si més no, la darrera trobada oficial entre Espot i Sánchez va ser el juliol del 2022 a Ll Moncloa, un any després de la celebració a Andorra de la 27a Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern. Cal dir, però, que els dos mandataris han coincidit més recentment, la darrera vegada en el marc de la Comunitat Política Europea celebrada a Granada l’octubre passat.

El desplaçament a Madrid serà una bona oportunitat per compartir amb el president Pedro Sánchez la conclusió de les negociacions de l’acord d’associació obtingut durant la presidència espanyola del consell de la UE. Aquesta reunió inclou també la presència del ministre de Finances, Ramon Lladós, i el governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play