menu Home
AndorraPólitica

Coma i Betriu mostren la voluntat de cooperar al nou raonador del ciutadà

Ràdio Valira | 22 de febrer de 2024

Els cònsols d’Ordino, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu, han rebut aquest dimecres al matí la visita del nou raonador del ciutadà, Xavier Cañada. Ordino ha estat la primera parròquia on s’ha desplaçat Cañada, després que jurés el càrrec el passat 9 de febrer. El recentment nomenat succeeix Marc Vila, que ha estat al càrrec durant sis anys. La trobada amb els mandataris de la parròquia ha tingut lloc al despatx de la cònsol major.

Tot i ser una visita de cortesia, s’han tractat temes rellevants del context social i econòmic actual d’Andorra que preocupen la ciutadania. Des d’Ordino, Coma i Betriu s’han mostrat oberts a cooperar en tot allò que pugui facilitar les tasques de l’entitat vers la societat civil, objectius que ha exposat Cañada en la primera trobada.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play