menu Home
AndorraEsports

Alende: “És important començar a sumar desde ja”

Ingrid Monreal | 22 de febrer de 2024

El Futbol Club Andorra té la salvació a quatre punts, que són la distància que hi ha amb el Vila-real B, equip que marca el descens i que està empatat a punts amb l’Osca. Una situació que comença a desesperar, després d’haver aconseguit dos dels sis punts possibles en els últims partits contra rivals directes.

Analitzant la situació, el defensa gallec, Diego Alende, creu que no han d’esperar al que facin els altres equips i ressalta que sobre tot a segona divisió les últimes jornades sempre són difícils i que “és important començar a sumar desde ja”.

Els tricolors destaquen per la seva capacitat de resiliència contra els clubs més forts de la categoria; un aspecte que venen demostrant des de l’any passat, tant a casa com a fora. I aquest dissabte, toca a fora. Visiten l’estadi Ciutat de València on s’enfrontaran a la Unió Esportiva Llevant. Un partit que el defensa ja preveu difícil: “Ja sabem que el Levante és un equip amb molta pressió. Estem en un moment que hem de pensar en nosaltres, tot i que sabem que serà un partit didícil perquè tenen una plantilla espectacular”.

Tot i haver perdut en la 25éna jornada, el Llevant se situa ara 10é en la classificació, amb opcions de Play-Off.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play