menu Home
AndorraEsports

La Federació Andorrana de Rugby vol tornar a l’Estadi Nacional

Ingrid Monreal | 21 de febrer de 2024

La Federació Andorrana de Rugby i el VPC volen tornar a l’Estadi Nacional. Així li han fet saber aquest dimarts a l’executiu, en el decurs d’una reunió que ha comptat també amb la presència del Cap de Govern, Xavier Espot.

I és que el 30 de juny acaba el termini del conveni que es va signar per un període de tres anys. El primer van haver de compartir la instal·lació amb el Futbol Club Andorra, i després amb l’ascens dels d’Eder Sarabia a segona divisió del futbol espanyol, els hi va haver de cedir en exclusiva.

Des de la Federació i el VPC, lamenten que al llarg d’aquest període no s’ha complert cap de les promeses inicials i denuncien els perjudicis que els comporta no disposar de l’Estadi. Ara, el VPC és líder a la divisió d’honor catalana i vol ascendir a l’espanyola B. Això comporta més hores d’entrenament i per tant de disponibilitat del terreny. A més, un altra dels problemes que se li acosten, és que el conveni per a l’ús de Prada de Moles a Encamp, també finalitza el proper 30 de juny.

Ara, i mentre els del Futbol encara han de lliurar al govern, el projecte per al nou estadi a la Borda Mateu, es demana una reunió a tres bandes, entre la Federació de Rugby, el VPC i el Futbol Club Andorra.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play