menu Home
AndorraSuccessos

Detinguts dos homes per violència de gènere i un altre per assetjar sexualment a una menor

Ràdio Valira | 21 de febrer de 2024

La policia va arrestar aquest dilluns un home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir la parella. L’hospital va activar el codi lila per violència de gènere i posteriorment es va efectuar la detenció. L’agressió s’hauria produït davant els fills menors del matrimoni. També per agredir la parella la policia ha detingut els darrers dies un turista de 44 anys en un hotel d’Escaldes-Engordany.

Dilluns al vespre, un home de 70 anys va ser arrestat a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual per assetjar sexualment una menor.

Paral·lelament, dimarts a la tarda la policia va detenir a la capital una noia de 18 anys com a presumpta autora de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral per agredir un noi amb un esprai de defensa personal, que es considera una arma de port prohibit, i causar-li lesions.

Aquesta setmana, a més, s’ha detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una pena d’arrest nocturn al centre penitenciari i un altre, de 35 anys i no resident, per identificar-se amb una identitat falsa. Se’l va controlar al Pas de la Casa després d’haver furtat tabac en un supermercat de la localitat encampadana.

Quant a delictes contra la salut pública, s’ha arrestat un turista de 37 anys amb un gram de cocaïna a la frontera del riu Runer i un altre, de 25, amb un segell i mig d’LSD a Soldeu.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play