menu Home
AndorraEsports

L’escaquista Serni Ribera revalida el títol de campió juvenil d’Andorra

Ràdio Valira | 20 de febrer de 2024

Amb 6 punts de 6 possibles, el Mestre FIDE Serni Ribera, ha revalidat el títol de campió juvenil d’Andorra, que s’ha disputat aquesta setmana passada a les instal·lacions del GEVA.

El jove escaquista sortia com a favorit, d’entre els 14 jugadors i jugadores que han pres part en la competició, i així ho ha demostrat en guanyar totes les partides. El ritme de joc ha estat de 20 minuts amb increment de 10 segons per jugada.

L’han acompanyat al podi, Andria Ercoli, amb 5 de 6 -única derrota contra el campió- i Jana de la Riva, amb 4 de 6 punts possibles, que va perdre amb Ribera i Ercoli. Entre el quart i el novè classificat hi ha hagut un empat de jugadors a 3 punts, que finalment ha encapçalat Pol Rivero.

Pel que fa als premis per edats, Nil Gil ha estat el millor sub8; Júlia Jovial la millor sub10 i Damià Allongué, s’ha endut el premi sub12. Els emparellaments, els resultats ronda a ronda i les classificacions els podeu consultar a Chess-Results.com.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play