menu Home
AndorraCultura

Una campanya de micromecenatge per portar La Dama Blanca a la gran pantalla

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

‘La Dama Blanca’ és un projecte andorrà que s’ha anat abordant al llarg de quatre anys i que ara encara una de les seves últimes etapes, la postproducció i distribució. Després de rodar la primera part el novembre de 2022 i la segona el setembre de 2023, els joves productors del film (Contraban Produccions) llancen una campanya de micromecenatge per aconseguir portar-lo a la gran pantalla.

L’equip ha superat la vuitantena de professionals entre els dos moments de rodatge i ha comptat amb una àmplia participació de la ciutadania andorrana, el passat 7 de setembre a Auvinyà. ‘La Dama Blanca’ promet veure l’Andorra de 1942 com una protagonista més del film, que compta amb un repartiment internacional on destaca la participació de l’actor català, Marc Ribera com a protagonista i de l’actor Jordi Sánchez, conegut pel seu paper a la sèrie catalana ‘Plats Bruts’. També hi participen com a protagonista, l’actriu andorrana, Núria Montes i com a actriu secundària, l’actriu Raquel López.

Un projecte ambiciós que comença la seva següent etapa amb la creació d’un Verkami. Es tracta d’una campanya de finançament (crowdfunding) que ofereix recompenses a canvi d’aconseguir mecenes. El finançament té l’objectiu d’anar directament a la postproducció i distribució del curtmetratge.

La durada del verkami és de 40 dies des del llançament, el 18 de febrer, i comptarà amb accions continuades als seus canals de comunicació (@contrabanproduccions) on es pot trobar l’enllaç a la campanya. Aquestes accions mostraran des de la part darrere les càmeres, fins als mateixos actors i actrius, passant per l’explicació de les recompenses i el debat entre els directors i productors.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play