menu Home
AndorraEsports

La competició ANDBANKGSeries 2024 ja té guanyadors

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

Antonio Otero, en la modalitat de Clio ICE Trophy; Jose Roger, en Side by Side, i Maxime Emery, en ICE Gladiators, s’han proclamat vencedors de les ANDBANKGSeries 2024, després d’un darrer Meeting, el G4, en què la tensió s’ha fet notar pel fet que tots els podis estaven encara per decidir. I tal i com es preveia, els resultats del darrer meeting del calendari (G4) van provocar canvis importants a les posicions davanteres de totes les categories.

Jose Roger, entre els buggies, va ser l’únic que va iniciar el meeting final com a líder i va aconseguir mantenir la preuada posició. Entre els pilots dels Clio Rally5, va ser Baptiste Panissie, que no tenia cap opció al top5, qui va aconseguir un triomf espectacular. Entre els que es jugaven el títol, Antonio Otero va ser qui millor va mantenir la tensió del moment i va aconseguir derrotar els seus contrincants. Es dóna la circumstància que Otero no ha guanyat cap dels meetings del campionat, però s’ha proclamat campió de la categoria.

Per la seva banda, Maxime Emery, va fer valer la seva experiència per aconseguir el triomf entre els motards. Una vegada més, les altes temperatures i fins i tot la pluja, han condicionat la celebració de la G4, que finalment s’ha fet aquest cap de setmana, aprofitant les estones en què les temperatures castigaven menys la pista.

El director del Circuit Andorra – Pas de la Casa, Alex Bercianos, assegurava que aquesta ha estat l’edició més complicada des que ell n’està a la direcció. I ha qualificat de decisiva l’experiència acumulada en els darrers cinc anys, per poder completar els quatre meetings previstos en el calendari, amb un sol ajornament i poder acabar en la data prevista.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play