menu Home
AndorraCultura

El grup català Figa Flawas actuarà a la festa major de Sant Julià de Lòria

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

El comú de Sant Julià de Lòria aposta pel duet català Figa Flawas, integrat per Pep Velasco i Xavier Cartanyà, per actuar el dilluns de la festa major. Es tracta d’un grup sense límits estilístics que ha revolucionat la música pop catalana amb cançons tan famoses com ‘Mussegu’, ‘4 kissus’ o ‘Diabla’ que s’han convertit en himnes generacionals i han generat milions de reproduccions a les plataformes digitals.

La proposta musical dels Figa Flawas, que van guanyar el SONA9 del 2022, encaixa amb la nit dedicada als joves de la festa major. A més, amb la seva contractació, se satisfà la demanda de diferents col·lectius de la parròquia.

Així, el pròxim 29 de juliol, i juntament amb altres grups que encara estan per determinar, Figa Flawas serà a l’escenari de la plaça de la Germandat per fer gaudir al públic assistent a ritme dels seus sons urbans, que van de la bachata al hip-hop passant pel reggaeton, la salsa i la rumba. No hi faltaran les propostes del seu tercer i últim disc, ‘Calçotada’, tot just estrenat el passat mes de gener.

Segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), la corporació abonarà 14.247,5 euros per tal de portar el grup a la festa i satisfer així la demanda de diferents col·lectius de la parròquia.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play