menu Home
AndorraSuccessos

Un vehicle s’encasta contra l’aparador d’un comerç a Príncep Benlloch

Ràdio Valira | 16 de febrer de 2024

Un vehicle amb matrícula andorrana s’ha encastat tot sol contra l’aparador d’un comerç situat a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella. En el sinistre només s’hauria vist implicat el turisme, que per causes desconegudes s’hauria desplaçat del seu estacionament fins a xocar contra les portes d’entrada a l’establiment, les quals han quedat força malmeses després de l’impacte.

Els fets han tingut lloc passats dos quarts de deu del matí i fins al lloc s’han desplaçat agents del Servei de Circulació comunal per tal de controlar el trànsit, tot i que la situació s’ha pogut resoldre ràpidament i ja no hi ha cap incidència en aquest punt.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play