menu Home
AndorraEsportsSocietat

Pal Arinsal i Grandvalira recapten més de 4.000 euros amb l’arrodoniment solidari

Ràdio Valira | 15 de febrer de 2024

Les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira  Soldeu-El Tarter ofereixen l’arrodoniment solidari a tots els clients de les estacions per tal de col·laborar amb diferents causes solidàries. La primera d’elles, liderada per la fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, una entitat que treballa amb l’objectiu d’obrir una via a l’educació per als nens i nenes de les muntanyes de l’Himàlaia.

Des de la posada en marxa el passat mes de juliol, ja s’han realitzat prop de 5.300 donacions de cèntims que han permès recaptar més de 4.000 euros, els quals ajudaran a facilitar l’accés a l’escola dels nens i nenes a través del Kailash Home, una llar que acull a 100 nens d’entre sis i vint anys on reben educació acadèmica i cultural, així com una nutrició i una assistència sanitàries adequades, i oportunitats per participar en activitats i sortides extraescolars.

En plena temporada d’esquí, i amb la incorporació cada vegada de més punts de venda que ofereixen l’arrodoniment solidari a Pal Arinsal i Grandvalira Soldeu-El Tarter, s’espera un increment en les donacions en les pròximes setmanes.

L’arrodoniment solidari és un mecanisme ja consolidat a Catalunya; es basa en un sistema de recaptació per ajudar a finançar projectes solidaris. L’arribada d’aquesta iniciativa a Andorra es va començar a treballar fa més de dos anys gràcies a l’acord entre l’Univers Bomosa i Worldcoo, empresa especialitzada en l’arrodoniment solidari amb un gran bagatge a Espanya, on acumula més de 65 milions de donacions que han aportat 17 milions d’euros a una multitud d’ONG de 40 països diferents.

Les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira Soldeu – El Tarter es van convertir en les primeres empreses d’Andorra en implementar-ho el passat estiu. A més, l’arrodoniment solidari s’alinea amb els objectius de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa de les estacions i dels grans esdeveniments, que es fan conjuntament amb BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA, començant el passat agost per la Copa del Món de BTT que va tenir lloc a Pal Arinsal, i continuant per la Copa del Món d’esquí alpí femení del passat cap de setmana a Soldeu.

Tota la informació amb relació a la recaptació es pot anar seguint des del web https://grandvaliraresorts.worldcoo.com/, on també s’explica el funcionament de la iniciativa i els projectes on es destinen els diners.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play