menu Home
AndorraEsports

Pelegrina tanca els mundials de Doha amb una 36a posició

Ràdio Valira | 14 de febrer de 2024

Segona i última participació en els mundials de natació de Doha (Qatar) per Patrick Pelegrina, que finalitza 36è del món (respecte a 60 nedadors) en la prova dels 50 metres braça. Ha participat en la 2a sèrie de sis, on ha nedat pel 4t carrer i ha pogut finalitzar segon amb 28.68 (+2.02 respecte al primer), a poc més d’una dècima del seu rècord nacional (28.55). En aquesta disciplina, hi havia 16 places per a la final. Enguany, l’ha assolit el grec Arkadios Aspougalis, que ha fet un temps de 27.62, una bretxa de poc més d’un segon (-1.06) respecte de la marca de Pelegrina.

Segons el director tècnic de la federació andorrana de natació, Alfonso Maltrana, han tingut bones sensacions durant la prova. “L’he vist nedar bastant bé” ha esmentat, volent afegir que “intentarem millorar les primeres quatre o cinc braçades, ja que aquí té un senzill i gran marge de millora”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play