menu Home
AndorraPóliticaSocietat

Trobada de comiat entre Vives i el raonador del ciutadà

Ràdio Valira | 9 de febrer de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dijous al Palau Episcopal la visita de comiat com a raonador del ciutadà de Marc Vila, un càrrec que ha exercit durant els darrers anys. Vila ha fet balanç de la seva etapa en la gestió de la seva tasca, que ha volgut exercir des del seu compromís personal amb la defensa dels drets humans.

Llicenciat en Dret i Filosofia, Vila va ser ministre de Relacions Exteriors del primer Govern constitucional i ministre d’Interior i Treball del 2011 al 2012. També va presidir el comitè andorrà d’Unicef entre els anys 1999 i 2005. A més, ha estat membre de la Comissió Europea de Drets Humans del Consell d’Europa entre el 1996 i el 2000, i membre de la Comissió de Venècia del Consell d’Europa del 2006 al 2007.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play