menu Home
AndorraSalutSocietat

Nou concurs per al servei del transport sanitari no medicalitzat

Ràdio Valira | 9 de febrer de 2024

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha informat que properament licitarà un nou concurs públic per al servei del transport sanitari assistit intern no medicalitzat davant la renúncia del contracte vigent, en data 8 de febrer, per part d’ATS, la concessionària actual.

En un comunicat fet públic aquest dijous el SAAS destaca que inclourà al plec de bases les noves condicions recollides en el conveni col·lectiu negociat entre empresa i treballadors.

A més, també es detalla que l’empresa concessionària mantindrà la prestació de serveis fins a l’adjudicació del nou concurs, tal com preveu la llei.

Cal recordar que la concessió del transport sanitari no medicalitzat ha estat protagonitzada per diferents problemàtiques que van suposar, fins i tot, que el Govern hagués d’actuar com a mediador entre els treballadors i l’empresa. També cal recordar que malgrat les dificultats des de l’executiu es va descartar rescindir el contracte ja que el que es volia era garantir el servei a l’hivern.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play