menu Home
AndorraCultura

El Carnaval reuneix els padrins i les padrines al Prat del Roure

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

Els padrins i les padrines d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria, Encamp, Canillo i la Massana s’han donat cita, aquest dimecres a la tarda, a la sala del Prat del Roure per a celebrar el tradicional Carnaval interparroquial d’enguany. Tot ells hi han anat amb ganes de passar una bona estona lluint les millors disfresses i amb l’objectiu d’endur-se el premi a la millor comparsa.

En aquest sentit, la millor comparsa ha estat la d’Escaldes-Engordany que sota el títol l’’Aigua és vida’ ha volgut retre homenatge a un dels símbols distintius de la parròquia. Aquest no ha estat l’únic premi. I és que totes les parròquies presents han estat guardonades pel jurat del certamen que estava format per representants polítics de cada parròquia present. Així, Andorra la Vella s’ha endut el premi a la comparsa més original, Sant Julià de Lòria a la més divertida, Encamp a la millor coreografia, Canillo a la més tradicional i la Massana a la millor disfressa.

Una vegada lliurats els premis, el Carnaval interparroquial ha continuat amb un berenar per a tots els assistents que ha donat pas al ball de tarda.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play