menu Home
AndorraEconomia

Continua baixant el preu mitjà dels carburants al gener

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

Durant el mes de gener ha disminuït el preu mitjà de tots els carburants en comparació amb el mes anterior. Concretament, tal com detalla aquest dijous el departament d’Estadística, el gasoil de calefacció ha disminuït un 1,4% (0,983 euros), el gasoil de locomoció un 1% (1,342 euros) i el gasoil de locomoció millorat un 1,1% (1,375 euros), mentre que els preus de la gasolina sense plom de 95 octans (1,37 euros) i el de la gasolina sense plom de 98 octans (1,432 euros) han disminuït un 1% en ambdós casos, respectivament.

Si es compara amb el mes de gener del 2023, ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants: el gasoil de calefacció ha disminuït un 14%, el gasoil de locomoció un 8,4% i el gasoil de locomoció millorat un 8,2%. Així mateix, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 5,3% i un 5,1%, respectivament.

Finalment, pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 12,9% i un 12,6%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 8,1% i un 7,8%. A banda, el gasoil de calefacció ha disminuït un 19,2%.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play