menu Home
AndorraSuccessos

La policia deté el presumpte autor de l’agressió a un jove el desembre prop de la rotonda de la Comella

Ràdio Valira | 6 de febrer de 2024

La policia va detenir dilluns al matí un jove de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després d’haver-lo identificat com l’autor material d’una agressió que va tenir lloc la matinada del 10 de desembre a Andorra la Vella en una baralla prop de la rotonda de la Comella.

El vídeo de l’agressió, “comesa amb brutalitat i traïdoria”, es va fer viral a través de les xarxes socials i va crear una important alarma social. La investigació que va iniciar la policia de seguida que va ser coneixedora dels fets ha culminat amb l’arrest del jove i ha permès identificar altres persones implicades en la batussa.

Tot apunta que la víctima era un turista. No va interposar cap denúncia ni va acudir a l’hospital per rebre assistència mèdica. En la gravació s’apreciava com, l’ara detingut, donava una forta puntada de peu al cap del jove quan aquest ja es trobava a terra després que altres membres del grup el fessin caure a cops.

Altres detencions
Les darreres hores la policia ha detingut tres persones més. Es tracta d’un conductor de 42 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,95 després de tenir un accident amb danys materials a la rotonda d’entrada a Canillo dilluns a la tarda; un home de 71 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral i contra l’honor per agredir la parella al carrer la passada nit i insultar els agents en reiterades ocasions durant la intervenció, i, finalment, un altre home de 50 anys en possessió d’una mínima quantitat de cocaïna.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play