menu Home
AndorraCultura

S’obre la convocatòria per presentar les propostes de guions a la segona edició de l’Ull Nu Lab

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

La convocatòria per participar en la segona edició l’Ull Nu Lab, el laboratori de guions de curtmetratges del Festival Ull Nu, s’ha obert aquest dilluns i s’allargarà fins al pròxim 5 d’abril. Enguany, el festival se celebrarà del 8 al 12 de maig.

La llengua vehicular del laboratori de guions de curtmetratges serà el català, ja que el festival vol recolzar la creació audiovisual en aquest idioma. Els tutors de l’Ull Nu Lab seran directors de primera fila de l’escena cinematogràfica catalana i, en aquest sentit, es compta amb el suport de la delegació del Govern català a Andorra.

Les propostes de guió que es vulguin presentar han de ser escrites en català. Els guionistes i directors participants han de ser menors de 35 anys i no es tindrà en compte la nacionalitat ni el lloc de residència.

Entre els candidats, es triaran vuit guions que seran els finalistes i que gaudiran de les sessions de treball per millorar les versions presentades al costat de tutors experts i professionals de la indústria audiovisual catalana.

Un jurat professional triarà dos guanyadors que s’enduran 500 euros cadascú, i que hauran de servir per ajudar a la producció del projecte treballat en el Lab. L’any passat, la primera edició de l’Ull Nu Lab, els afortunats van aprendre de la mà de la directora, guionista i muntadora de cinema catalana, Neus Ballús, i el cineasta espanyol Chema García Ibarra.

Amb tot, les inscripcions per a l’Ull Un Lab es poden realitzar enviant un correu electrònic a: participacio@festivalullnu.com i les bases es troben a la pàgina web del festival www.festivalullnu.com/lab.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play