menu Home
Esports

Sarabia creu que l’equip no està tan lluny de guanyar un partit

Ràdio Valira | 3 de febrer de 2024

Aquest dissabte el Futbol Club Andorra s’enfronta al Tenerife. Els tricolors viatgen a les illes després de la derrota per la mínima amb la polèmica sobre la vermella a l’Elx que no es va mostrar en l’entrada a Lobete. Un partit que, tot i que els canaris no passen per la millor temporada, sempre han estat un dels ‘ossos durs’ de la competició.

Abans d’iniciar el desplaçament, l’entrenador, Eder Sarabia, ha manifestat en roda de premsa, que creu que l’equip no està tant lluny d’assolir la victòria: “Crec que estem capacitats per fer-ho. Veig a l’equip i em transmeten moltes coses positives”.

En el partit d’aquest dissabte, buscaran tenir més possessió de la pilota i posar el focus en l’aspecte ofensiu. En l’anada al Nacional, es van trobar amb un estil de joc força agressiu per part del rival, on van posar en relleu el seu potencial per córrer i arribar a les jugades. L’encontre que correspon a la 25éna jornada de la Lliga Hypermotion, es disputarà al Heliodoro Rodríguez López, a les 9 del a nit.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play