menu Home
AndorraSuccessos

La policia desmantella un punt de venda de droga a Canillo amb tres detencions

Ràdio Valira | 2 de febrer de 2024

La policia ha desmantellat aquest dimecres al vespre un destacat punt de venda d’estupefaents situat a Canillo. Durant l’operació s’han detingut tres persones com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, dues de les quals per tràfic de drogues i una tercera per compra i consum.

Així doncs, l’operació es va iniciar el mateix dimecres a la tarda després que la policia hagués rebut diverses informacions que apuntaven a una persona vinculada al sector de l’oci nocturn que estaria venent drogues al poble de Canillo i en un establiment del Tarter. Es va establir un ampli dispositiu que va permetre detenir el principal traficant, de 46 anys, un segon, de 34 anys, amb qui acabaven de fer un intercanvi de diners provinents d’una venda, i un tercer, de 48 anys, que acabava de comprar dos embolcalls de cocaïna.

En els diversos registres, la policia ha comissat 520 pastilles d’èxtasi barrejat amb heroïna; 383 grams de marihuana; 3,31 de cocaïna; 2,4 d’MDMA i un total de 12.465 euros en efectiu. A hores d’ara, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play