menu Home
AndorraSuccessos

Detingut per furtar joies a la parella i la seva germana

Ràdio Valira | 1 de febrer de 2024

La policia va detenir dimarts un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per haver furtat diverses joies del domicili de la seva parella i la germana d’aquesta.

Les víctimes van trobar a faltar les joies, que guardaven a les seves respectives habitacions, després que l’home hagués estat al pis. Quan la parella li ho va demanar, l’home va reconèixer haver comès el furt i en va retornar una part. La resta ja les havia venut. L’arrest es va produir arran de la denúncia. El valor de les joies sostretes superaria els 600 euros.

D’altra banda, aquesta matinada, la policia ha detingut un home de 41 anys en un aparcament d’un local d’oci nocturn del Tarter amb 0,6 grams de cocaïna i sis grams d’haixix. Anava acompanyat d’una dona, de 34 anys i no resident, a qui també s’ha arrestat poca estona després a la CG2 per conduir sota els efectes de les drogues i de l’alcohol amb un positiu d’1,00.

Els darrers dies, la policia ha detingut un altre turista, de 33 anys, amb una taxa d’alcoholèmia d’1,42, i un altre home, de 26 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play