menu Home
AndorraCultura

El cartell de Rosa Mujal encapçalarà el Carnaval d’Ordino d’enguany

Ràdio Valira | 30 de gener de 2024

El cartell creat per a l’artista, Rosa Mujal, serà la imatge oficial de  les festes del Carnaval d’Ordino d’enguany. Així s’ha anunciat aquest dimarts durant la presentació de l’esdeveniment, que tindrà lloc del dimarts 7 al dimecres 14 de febrer i que, com cada any, comptarà amb el suport de l’Associacio de Cultura Popular d’Ordino. “El cartell destaca tots els elements representatius del Carnaval de la nostra parròquia” ha assenyalat la consellera de Participació Ciutadana i Associacionisme, Meritxell Rabadà. En aquest sentit, Rabadà ha informat que, a partir d’aquest 2024, el comú iniciarà una col·laboració amb els artistes locals perquè, cada any, un d’ells sigui el responsable de confeccionar el cartell amb l’objectiu de a donar visibilitat al talent local.

Rabadà, per altra banda, també ha agraït el paper del teixit associatiu d’Ordino com a organitzador d’aquestes festes, assegurant que sense ells, seria complicat pel comú coordinar activitats a la parròquia. “Ells són el nostre motor i, per tant, sempre estarem al seu costat per ajudar-los en allò que puguem” ha asseverat la consellera de Participació Ciutadana i Associacionisme. Amb relació a aquesta qüestió, la secretària de l’entitat, Eva de la Pena, ha celebrat que, enguany, la representació dels contrabandistes estarà conformada per una vintena de personatges. “Esperem que l’any que ve s’hi sumi més gent!” ha apuntat.

El programa del Carnaval 2024 s’iniciarà divendres a les 10 hores amb la desfilada de Carnaval de les escoles i anirà seguida de la tradicional penjada i lectura del pregó del Carnestoltes, que tindrà lloc dissabte a les 18 hores. A més, el programa comptarà amb els actes característics d’aquesta festa com la representació dels contrabandistes, el repartiment del brou i carn d’olla, la cursa infantil de disfresses i la lectura del testament i cremada del Carnestoltes, a més d’un taller infantil. A més, tal com ha indicat Rabadà, les escoles de la parròquia seran les encarregades de decorar la plaça Major amb uns antifaços gegans creats a partir de lones reciclades, marcant, d’aquesta manera, el seu segon any consecutiu com a protagonistes destacats al Carnaval.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play