menu Home
AndorraEsports

Tres medalles per Andorra a la primera jornada del Trofeu Borrufa

Ingrid Monreal | 23 de gener de 2024

Tres medalles – un or i dues plates – i tres podis per a Andorra, és el balanç de la primera jornada de la 32éna edició del Trofeu Borrufa, que ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la competició.

En la prova d’eslàlom, la delegació tricolor U16, Etna Pou s’ha fet amb la primera medalla d’or amb un temps d’1’ 11’’11 en la suma de les dues mànegues. També en eslàlom però masculí, Jan Visa s’ha penjat la medalla de plata, amb 1”66 per darrere del vencedor de la cursa, que ha estat l’espanyol, Luken Garitano, amb una marca d’1’ 09”54.

Pel que fa a les esquiadores U14 de la modalitat gegant, l’or ha estat per l’hongaresa Boglarka Brozik, que ha fet una marca d’1’ 52”83. A 3”78 ha arribat l’andorrana, Jana Ferrer, assolint la medalla de plata. Les andorranes Paula Ledesma i Júlia Capdevila, han estat quarta i cinquena, respectivament, assegurant així dos podis més per al Principat.

En la categoria masculina del gegant U14, l’espanyol, Quim Parramon, ha estat el vencedor amb un temps d’1’ 51”41. Per Andorra, Guillem Rous, ha estat quart i Marc Devisa, sisè.

Un cop acabades les proves de la jornada, s’ha dut a terme la tradicional desfilada de banderes a la Plaça Major d’Ordino, en el que ha estat la cerimònia inaugural d’aquesta 32éna edició del Trofeu Borrufa.

Aquest dimarts, es disputa l’eslàlom U14 a la Portella del Mig i el gegant U16 a Les Canals, tant en femení com en masculí.

 

 

Written by Ingrid Monreal


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play