menu Home
AndorraEsports

Dura derrota a Saragossa

Ingrid Monreal | 23 de gener de 2024

Moment difícil el què està vivint el Futbol Club Andorra, que aquest dissabte ha sumat la tercera derrota consecutiva, per 2 a zero, en un partit interminable davant del Saragossa. I és que els amfitrions, n’han tingut prou amb castigar els errors dels visitants.

El partit ha començat elèctric, però no ha estat fins el  minut 44, quan el Saragossa en una esgarrapada ha deixat molt tocat l’Andorra, quan han aprofitat una pèrdua de pilota tricolor per obrir el marcador. Tot i el gol psicològic, a la represa els d’Eder Sarabia han sortit valents i han gaudit de fins a tres ocasions per empatar el partit.

Però a poc a poc s’ha anat apaivagant la força inicial i el Saragossa ho ha aprofitat per colpejar a la mínima que ha pogut i al minut 67, ha sentenciat el partit. Amb aquesta nova derrota, el Futbol Club Andorra s’ensorra encara més en les posicions de descens, i ara és avantpenúltim en la lliga Hypermotion, però el tècnic, assegura que està tranquil.

La propera cita de l’Andorra serà diumenge vinent, quan rebrà a l’Elx a l’Estadi Nacional.

 

 

 

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play