menu Home
AndorraEsports

Cornella acaba 30è al debut en el supergegant de Gangwon

Ingrid Monreal | 23 de gener de 2024

Salvador Cornella ha debutat amb una 30a posició al supergegant dels Jocs Olímpics d’hivern de la joventut de Gangwon (Corea del Sud). Ha fet un temps de 56.58, a 2.16 del guanyador, que ha estat l’alemany Benno Brandis amb 54.42. Sortia amb el dorsal número 1 i feia el 26è crono al primer sector de la baixada amb +0.66. Al segon sector, era 31è amb +1.50 i al final, ha pogut incrementar una posició.

L’entrenador, Aitor Mulero, ha explicat que avui era un dia important, però hi ha hagut modificacions al traçat per la neu caiguda durant la nit. “Sortint el número 1 no ha tingut la pista neta per poder demostrar el seu esquí. Esperem tenir millor sort per a demà tant amb el dorsal com pel nivell d’esquí. Llàstima avui, perquè era una bona oportunitat per lluitar”, ha declarat.

El nou repte per dilluns és la supercombinada, prova en què Mulero i Cornella treballaran “aquesta tarda per aconseguir els millors ‘settings’ per demà al SG de la supercombi”.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play