menu Home
AndorraSocietat

Tres milions d’euros per a protegir l’antiga clínica de Santa Coloma de la caiguda de roques

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

El Fons de reserva de jubilació (FRJ) de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ha fet pública aquest dimecres l’adjudicació definitiva del concurs públic nacional per a la construcció de proteccions front a la caiguda de blocs rocosos als terrenys situats a la zona de l’antiga clínica de Santa Coloma. En concret, tal com detalla el BOPA, l’adjudicació suma un import global de 3.022.407,88 euros i un termini d’execució de les obres de quinze mesos.

Segons l’edicte publicat aquest dimecres, el lot 1 dels treballs ha recaigut sobre Treballs públics Comesa SL. Aquesta primera actuació consistirà en l’enderroc de l’edifici de l’antic mòdul d’anàlisi. La fase 2 està relacionada amb la instal·lació de la plataforma i el dic de protecció de terra armada, que executarà COPSA. Finalment, el lot 3, que ha recaigut sobre Innacés SL, consistirà en les estabilitzacions directes i en la substitució de la barrera dinàmica existent.

Paral·lelament, el FRJ també ha fet pública l’adjudicació definitiva del concurs públic nacional per al control de qualitat de l’obra. En aquest cas, la identitat de l’adjudicatari és Pirineu Inspecció i Control SLU per un import de 48.209,19 euros.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play