menu Home
AndorraCultura

Inversió de més de 60.000 euros per a la temporada 2024 de l’Auditori Nacional

Ràdio Valira | 17 de gener de 2024

El Govern destina un total de 62.632,5 euros als sis concerts d’artistes nacionals i internacionals i al cicle de dansa contemporània que conformen la temporada 2024 de l’Auditori Nacional d’Andorra. Tal com publica aquest dimecres el BOPA, l’actuació amb un major pressupost serà la de Salvador Sobral, a la qual es destinen 18.142,5 euros. Serà la primera vegada que el que cantant i músic portuguès, guanyador d’Eurovisió el 2017, trepitgi Andorra i l’Auditori Nacional. El concert tindrà lloc el 24 de febrer.

Pel que fa a la resta d’actuacions, cal tenir en compte que la reputada pianista i compositora contemporània catalana Laura Andrés ja va presentar el seu nou àlbum ‘Venus’ el passat dia 12. En aquest cas, la funció va tenir un cost per a l’executiu de 4.305 euros. El proper 2 de febrer serà el torn del grup andorrà Komanem (2.000 euros), que interpretarà cançons del prim i segon àlbum de la banda.

De cara al 7 de març la rapera xilena Ana Tijoux (13.325 euros) presentarà a l’Auditori Nacional el seu nou disc, ‘Vida’, el projecte musical en el qual transmet tota la seva essència. La seguiran els germans Ginestà (0.020 euros), el 19 d’abril, que amb nou disc i nova gira pujaran per primera vegada a l’escenari ordinenc.

I els encarregats de cloure la temporada 2024 seran Persèfone (12.000 euros), que tornen als escenaris del Principat acompanyats de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), oferint així una experiència única que serà enregistrada en vídeo i àudio.

Paral·lelament, el foyer de l’Auditori també acollirà durant els propers mesos el cicle de dansa contemporània. La primera actuació serà la de Xavi Pérez aquest 20 de gener (950 euros), que anirà seguida de la de Clémentine & Lisard el 23 de març (2.090 euros) i la d’Emma Riba l’11 de maig (800 euros).

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play