menu Home
AndorraSocietat

Ajuda al teu fill o filla a triar el seu futur. Sessió d’orientació universitària.

Ràdio Valira | 12 de gener de 2024

Sessió d’orientació universitària a càrrec de La Salle Universitat Ramon Llull 

Vols ajudar al teu fill o filla a triar el seu futur universitari ? Des de La Salle Campus Barcelona donem suport a les famílies en un moment important en la vida dels fills i filles amb una sessió d’orientació universitària a Andorra La Vella el proper 18 de gener. 

Aquesta activitat està dirigida a pares i mares d’alumnes de 2n cicle de l’ESO i Batxillerat. Les qüestions d’interès que tractarem durant la sessió seran:

 • Quins aspectes s’han de valorar a l’hora d’escollir un grau i una universitat?
 • Quin itinerari de batxillerat ha d’escollir?
 • Quines diferències hi ha entre els graus, els dobles graus i les dobles titulacions?
 • Quines oportunitats i experiències internacionals se’ls hi presenten durant l’etapa universitària?
 • Com els afecta la nova llei d’educació LOMLOE i quins efectes té sobre el sistema educatiu?
 • Com enfocar el seu futur professional?

També es parlarà de beques, finançament i altres inquietuds en l’àmbit universitari.

Si voleu conèixer tots aquests aspectes sobre el seu futur, us esperem en la sessió d’orientació universitària el proper  18 de gener a les 18.30 a l’hotel Màgic d’Andorra La Vella.

Et pots inscriure aquí 

La Salle-URL forma els professionals digitals del futur des d’una mirada humanista

La Salle-URL, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, amb més de 300 anys d’història posa en valor la tecnologia, la innovació i la vesant humanista.

Els estudiants de La Salle-URL es caracteritzen pel seu compromís social i desenvolupen habilitats per reeixir com a bons professionals i valors per col·laborar en la construcció d’un món més just i sostenible. El campus aplega diversos àmbits estructurats des dels seus quatre centres: l’Escola d’Arquitectura, la Facultat de Comerç i Economia Digital, la Facultat de Filosofia i l’Escola d’Enginyeria, que inclou l’àmbit d’art i creativitat digital.

El nou Bachelor en Intel·ligència Artificial i Ciència de Dades

El proper curs 24-25 s’obre un nou Bachelor en Intel·ligència Artificial i Ciència de Dades. El programa evidencia el lideratge del campus en innovació formativa universitària a partir de les necessitats del món laboral i dels canvis socials. La Salle-URL vol liderar la revolució de la IA per un demà millor formant els professionals que promouran el seu ús responsable. El Bachelor en Intel·ligència Artificial i Ciència de Dades de La Salle-URL s’impartirà 100 % en anglès i inclourà un study tour als Estats Units. 

Estudis que fomenten la creativitat i l’emprenedoria

Aquest curs La Salle-URL ha iniciat el Grau en Disseny i Creació de Productes Interactius, que combina coneixements d’enginyeria multimèdia, arts digitals i tecnologies interactives per millorar l’experiència d’usuari de productes interactius. El campus imparteix des de fa anys el Grau en Arts Digitals i el Grau en Animació, recentment considerat el millor d’Espanya en el sector per un prestigiós rànquing.

L’emprenedoria és un altre dels atributs que desenvolupen els estudiants de La Salle-URL, especialment els que es formen en management. El campus compta amb un parc d’innovació, La Salle Technova, que fomenta l’esperit emprenedor i ajuda els estudiants a donar els seus primers passos en el món dels negocis. El vincle de La Salle-URL amb les grans companyies és molt fort i s’ha consolidat arran de la creació del Corporate Board Council, un consell d’empreses amb 30 companyies i institucions de primer nivell.

Els pensadors moderns i els enginyers de sempre i els del futur

Les arrels universitàries de La Salle-URL són els seus estudis en enginyeries, disciplina en la qual continua sent un referent. A més, també forma enginyers en professions cada vegada més demandades, com la informàtica o la salut. 

Per consolidar la seva base humanista, La Salle-URL va incorporar el curs passat la Facultat de Filosofia com a quarta pota de la seva estructura. El centre imparteix el grau en Filosofia, Política i Economia, destinat als estudiants que desenvolupen el seu pensament crític per ajudar a entendre els desafiaments del món actual. Els filòsofs formats a La Salle-URL practiquen un lideratge positiu i inspirador, que apliquen a tots els sectors socials.

Nous espais i laboratoris per a un campus que creix

Més de 6.000 alumnes de pràcticament 100 nacionalitats estudien a La Salle-URL. El campus s’eixampla per donar cabuda a tots els estudiants i formar-los en els espais més innovadors. Així, recentment La Salle-URL va inaugurar el seu nou centre Executive Education per a la formació d’empreses i directius. En els pròxims mesos també inaugurarà l’Interactive & Arts Science Laboratory (IASlab), un laboratori multisensorial i audiovisual equipat amb la millor tecnologia.

Els futurs arquitectes que es formen a La Salle-URL compten amb el Design Studio, un espai que simula un estudi arquitectònic viu i diàfan, en el qual hi interactuen alumnes de tots els cursos i professors per desenvolupar projectes. L’Internet of Things Institute of Catalonia (IoTiCAT), l’altre espai singular del campus, acull el treball de recerca i transferència de coneixement, els altres dos elements ―juntament amb la formació― en què es fonamenta l’ecosistema de coneixement de La Salle-URL.

 
 • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play