menu Home
AndorraEconomia

Les festes de Nadal es tanquen amb un increment de prop del 10% en l’entrada de vehicles

Ràdio Valira | 9 de gener de 2024

Andorra ha registrat l’entrada de 221.489 vehicles a través dels dos punts fronterers entre el 22 de desembre i el 7 de gener. Tal com detalla el departament de Mobilitat, aquesta xifra representa un 9,65% més del previst inicialment i un 9,67% més que durant el mateix període festiu de l’any passat.

Entrant al detall, la frontera hispanoandorrana ha tingut una entrada de 144.683 vehicles, una dada similar a la previsió i a l’any anterior. En canvi, la frontera amb França ha rebut 78.806 vehicles, un 20,95% més que les previsions i un 20,17% més respecte del mateix període de l’any anterior.

Si es fa una diferenciació per dies, es pot veure com pel pas fronterer del sud el dia de més trànsit va ser el dimecres 27 de desembre, amb un total de 10.923 vehicles. A la frontera del Pas de la Casa, el dia més destacat d’accés al Principat va ser el dijous 28 de desembre, amb 6.891 vehicles

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play