menu Home
Successos

Detingut per conduir sota l’efecte de les drogues, begut, en possessió de cocaïna i amb el permís retirat

Ràdio Valira | 9 de gener de 2024

La policia ha detingut sis persones aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Un dels arrestats, de 35 anys, va donar positiu a la prova de tòxics la matinada de diumenge i, a més, conduïa amb el permís retirat i es trobava en possessió de 2,1 grams de cocaïna. Per tot plegat, se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva, la salut pública i l’administració de justícia. També circulava amb una taxa d’alcoholèmia de 0,76 g/l, motiu pel qual se li va imposar una sanció administrativa perquè no superava el límit penal.

Els altres cinc detinguts són dues dones i tres homes d’entre 25 i 54 anys que conduïen sota els efectes de l’alcohol amb taxes de 0,83 a 1,87. Van ser arrestats entre la nit de divendres i la matinada de diumenge.

Dues persones més han estat detingudes els darrers dies com a presumptes autores de delictes contra la salut pública per possessió de drogues. La matinada de diumenge la policia va arrestar un home 35 anys i no resident que va ser controlat en un local d’oci nocturn del Tarter amb 0,8 grams d’heroïna. La matinada d’aquest dilluns al Pas de la Casa, els agents han detingut un altre home, de 34 anys, amb 1,1 grams d’èxtasi.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play