menu Home
Successos

Arrestades cinc persones en diferents punts del país en possessió d’estupefaents

Ingrid Monreal | 5 de gener de 2024

La Policia ha informat de l’arrest d’un un total de 15 persones com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, la seguretat en el tràfic jurídic, l’Administració de Justícia i  la seguretat col·lectiva.

Vuit d’aquestes detencions han estat per conduir únicament sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Aquest dimecres a Escaldes-Engordany, també s’ha detingut un home per presentar un certificat d’experiència laboral fals a les oficines del Servei d’Immigració per a la obtenció de l’autorització de residència i treball.

D’altra banda, el mateix dia per la tarda, també s’ha arrestat un home com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per trencar una ordre judicial de suspensió del permís de conducció, després de ser controlat conduint un turisme particular.

Pel que fa a les detencions per possessió o consum d’estupefaents, s’han arrestat cinc persones en diferents punts del Principat, en possessió de substàncies com èxtasis, haixix, ketamina o cocaïna.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play