menu Home
Esports

L’FC Andorra jugarà contra el Lausane abans de recomençar a la Lliga

Ingrid Monreal | 4 de gener de 2024

L’FC Andorra torna de vacances de Nadal, però per poc temps. La pròxima parada de l’equip és la Vall d’en Bas, on s’hi estaran uns dies per tal de fer un estatge de posada a punt. Allà també hi jugaran un partit d’entrenament contra el Lausane el proper dilluns.

Abans de marxar, però, l’equip ha fet un entrenament al Principat i en acabar, el capità de l’equip, Rubén Bover, ha assegurat que aquests dies tots junts, aniran molt bé per preparar la segona volta i que aspiren a fer-ne una tan bona com la de la temporada passada. Després del sabor agredolç del darrer partit de la primera volta, Bover ha destacat que era necessari fer un resset mental per tornar amb forces. El capità també ha afegit que tots tenen moltes ganes de tornar i oferir la millor versió per ajudar a l’equip.

 

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play