menu Home
AndorraSocietat

Nomenats vuit agents de policia en període de formació

Ràdio Valira | 2 de gener de 2024

Vuit agents de policia en període de formació han estat nomenats desprès de superar satisfactòriament les proves d’accés.

Es tracta d’una dona i set homes, que s’han format durant un període d’entre sis i nou mesos. El temari inclou legislació penal i general, deontologia professional i normativa policíaca, ordre públic, circulació, tècniques d’intervenció, tècniques de tir i armament, entre altres.

Una vegada superada la formació inicial, els alumnes són nomenats en període de prova durant un any. En cas de cloure positivament aquest termini, se’ls nomena definitivament agents de policia. Després del jurament de la darrera promoció al desembre de l’any passat, actualment el cos de policia està integrat per 258 agents.

 

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play