menu Home
AndorraSuccessos

Detinguts tres joves arran d’una baralla en un local d’oci nocturn a Soldeu

Ràdio Valira | 29 de desembre de 2023

La policia ha detingut aquesta nit de dijous a divendres a tres joves turistes arran d’una baralla que ha tingut lloc en un local d’oci nocturn de Soldeu. Segons l’informe de les autoritats, els tres homes han quedat detinguts per un presumpte delicte contra la integritat física i moral per causar lesions a dues altres persones que estaven en el mateix recinte, les quals van necessitar assistència mèdica per curar les lesions.

D’altra banda la policia ha detingut a una dona com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit físicament la seva filla menor d’edat. Els fets han tingut aquest dimecres, quan s’han requerit als agents de l’hospital per una presumpta agressió domèstica.

Paral·lelament, la policia també ha detingut aquesta setmana a un home com a presumpte autor dels delictes contra l’administració de Justícia i la seguretat col·lectiva, per conduir amb el permís retirat, a més d’un resultat positiu a la prova d’alcoholèmia i de tòxics.

En relació amb els delictes contra la salut pública, la policia ha detingut a set persones aquesta setmana.

D’altra banda, al Pas de la Casa, s’ha arrestat un home com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d’expulsió del Principat per un període de 3 anys. Dijous, i seguint instruccions de l’autoritat judicial, s’ha controlat i detingut un home per crebantar una ordre d’arrest parcial diari al centre penitenciari.

La resta de detencions han estat per conduir únicament sota els efectes de l’alcohol, on s’han arrestat 7 homes amb edats compreses entre els 19 i els 35 anys o amb taxes superiors a 0,80 g/l. La taxa més a elevada ha estat de 2,05 grams d’alcohol per litre de sang.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play