menu Home
AndorraEsportsSocietat

Ordino celebra la primera cursa solidària La Llufa

Ràdio Valira | 28 de desembre de 2023

Ordino celebra aquest dijous, per primera vegada, la cursa popular solidària “La Llufa”; un esdeveniment destinat a la recollida de joguines per a la iniciativa ‘Cap nen sense joguina’, que organitza Ràdio i Televisió d’Andorra.

I amb aquesta finalitat, la cursa, s’ha inclòs en el programa d’activitats de Nadal de la parròquia, amb la particularitat que en el moment de la inscripció, els  participants han de lliurar una joguina.

La proposta està especialment pensada pel públic familiar i, per tant, s’espera que grans i petits prenguin part en aquesta cursa de recorregut urbà que arrencarà a les vuit del vespre a la plaça Major. Tots els participants rebran un obsequi i un cop acabat el recorregut hi haurà xocolata per a tothom.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play