menu Home
AndorraCultura

Més de 800 espectadors al Pessebre Vivent d’Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 28 de desembre de 2023

El Pessebre Vivent d’Escaldes-Engordany ha estat un èxit. Les cinc representacions que s’han fet entre el 22 i el 23 de desembre, han fregat el ple.  En total, 817 espectadors han pogut gaudir de l’obra, que enguany s’ha fet a l’edifici del Prat del Roure.

En aquesta edició, el Pessebre Vivent també ha inclòs altres novetats com ara la presència de quatre músics que tocaven en directe, a més de l’ús de noves tecnologies. L’objectiu era fer un petit homenatge als pessebres del segle XX i XXI amb la projecció d’imatges i vídeos d’antigues edicions, custodiats per l’Arxiu Històric d’Escaldes-Engordany. La representació teatral, ideada per Esteve Albert l’any 1955, ha combinat la innovació sense perdre la tradició. Així, la vuitantena d’actors i actrius, inclosos els integrants de l’Esbart Santa Anna, han representat les escenes més importants i emotives posant en valor els oficis tradicionals del Pirineu.

 
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play